preloader

Silvia Andronache

Avocat

Practice Area

Dreptul afacerilor, Drept civil, Drept urbanistic,
Drept familial, Drept fiscal, Drept bancar,
Dreptul muncii si asigurarilor agricole,
Executare Silita, Dreptul societatilor comerciale.

Contact

Strada Cpt. Petre Romulus nr. 26
Constanta,Romania
+40734 201 756
silviaandronache@yahoo.com

Experienta

Avocat cu experienta in domeniul juridic de peste 17 ani ( 5 ani consilier juridic si peste 12 ani ca și avocat) determinat, cu o bogată experiență, atât în soluționarea litigiilor, cât și în oferirea de consultanță juridică.

Deși litigiile reprezinta punctul forte, oferim asistență juridică integrată, încercând mereu să găsim cele mai bune soluții pentru nevoile și interesele clienților noștri.

În activitatea noastră ne ghidăm după principiul că orice poate fi obținut prin inteligență și perseverență.

Despre noi

Cabinetul de avocat Andronache Silvia are o experiență în domeniul juridic de 17 ani (cinci ani consilier juridic și peste 12 ani ca avocat definitiv) și vă pune la dispoziție servicii în domeniul dreptului civil, urbanism, comercial, fiscal, contencios administrativ, familial, muncii asigurări sociale, executare silită, procedura insolvenței.
Procedăm cu rigoare la punerea în aplicare a demersurilor elaborate, în scopul de a vă proteja și pune în valoare drepturile, strategia fiind stabilită întotdeauna cu clienții. În situația în care doriți să vă cunoașteți și proteja drepturile fie pentru a iniția dumneavoastra un demers fie pentru a apara în urma unei acțiuni promovate împotriva dumneavoastră, aici găsiți profesioniștii pentru a vă prelua dosarul.

Manifestăm o deosebita grijă pentru detaliu, asigurăm pe deplin confidențialitatea prin toate mijloacele de comunicare, iar experiența ca avocat și colaborarea cu specialiști asigură servicii de calitate.

Cabinetul nostru oferă o gamă largă servicii și prin colaborare cu notari publici, executori judecatoresti, experți judiciari, traducători autorizați și promovăm soluționarea litigiilor prin găsirea unor mijloace alternative, respectiv prin mediere.

Avocatul ca şi coloboratorii acestuia, sunt reputaţi pentru competenţele lor în dreptul afacerilor, urbanism, civil, fiscal, al familiei, internaţional privat şi comunitar.

Formaţia universitară, solida experienţă, ca şi punerea în practică a unei metode de lucru riguroasă, asociate cu o structură îndreptată spre excelenţă, sunt garanţia calităţii prestaţiilor oferite.

 

Experiente

AFACERI JURIDICE
70%
DREPT BANCAR
80%
DREPTUL CIVIL
95%

Contact Me

Doresti sa iei legatura cu un expert?

Trimite un mesaj